Comac C130 BS

KONTAKT OSS HER
Type:Gulvvaskemaskin
Vaskebredde:130
Børstetrykk (Kg):130-180
Rentvannstank (L):360
Skittenvannstank (L):360
Produktivitet (m2 / time):7800
Størrelse (LxHxB):236x181x149
Vekt (Kg):
Video Comac C130 BS

Comac C130 er en kraftig gulvvaskemaskin, designet for å vaske store rom i miljøer som flyplasser, jernbanestasjoner, parkeringsplasser, parkeringshus, logistikk sentre og varehus, samt i industrielle fasiliteter og kjøpesentre. Comac C 130 kan leveres i batteridrevet versjon (BS), Diesel eller i den nye Bi-Fuel-versjonen, bensin-LPG.

Den er utstyrt med to vaskeaggregater som er utstyr med totalt 4 vaskebørster, , hvilket trykk kan økes opp til 180 kg, og en sylindrisk sentral børste, selvjusterende, som samler små faste rester i en oppsamlerkasse. Det kombinerte vaske- og feiesystemet sikrer en bedre rengjøring og kvalitet, fordi den er jevn for hele arbeidsbredden på 130 cm. Vaskeaggregatet kan side forskyve seg ut til høyre for å komme til smuss som legger seg opp mot vegger.

Gjennom en 7 " berøringsskjerm kan operatøren aktivere et av de tilgjengelige rengjøringsprogrammene: ECO, for vedlikeholds rengjøring, STANDARD for moderat skitne overflater og PLUS, for å fjerne motstandsdyktig og stivsmuss.